Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 23 обични акции 
-ОКТА АД Скопје – 24 обични акции 
-Алкалоид АД Скопје – 90 обични акции 
-Усје АД Скопје – 15 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 53 обични акции