Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 26 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје - 65 приоритетни акции