Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 26 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 10 обични акции