Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 25 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 30 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 660 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 318 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 103 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје - 206 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 457 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 47 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 7 обични акции