Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 25 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макотекс АД Скопје - 65 обични акции
- Триглав осигурување АД Скопје - 140 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 110 обични акции