Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 24 јули 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.07.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 32 обични акции
- Макстил АД Скопје - 558 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 228 обични акции