Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 24 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 3 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 37 обични акции
- Гранит АД Скопје - 669 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 20 обични акции