Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 24 февруари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 23.02.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 5 обични акции
-Тетекс АД Тетово – 82 обични акции
-Гранит АД Скопје – 21 обична акција
-ГД Тиквеш АД Кавадарци – 40 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 7 обични акции