НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 24 ноември 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.11.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Фершпед АД Скопје –4 обични акции - Прилепска Пиварница АД Прилеп –1.900 обични акции - Гранит АД Скопје –50 обични акции