Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 24 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски бањи Цапа АД Дебар - 61 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 30 обични акции