Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 23 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје –2 обични акции