Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 23 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје - 668 обични акции
-Макстил АД Скопје - 60 обични акции