Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 22 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 26 обични акции
- Македонија Турист АД Скопје - 30 обични акции