Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје – 10 обични акции