НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 22 мај 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.05.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Прилепска Пиварница АД Прилеп –20 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –25 обични акции - ОКТА АД Скопје –10 обични акции