Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 200 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 20 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 8 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 100 обични акции
- Уготур АД Скопје - 20 обични акции