Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 9 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 312 обични акции
-Макстил АД Скопје – 420 обични акции
-ТТК Банка АД Скопје – 5 обични акции