Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 2.058 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 15 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 503 обични акции