Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје – 1.130 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 501 обична акција
-МЗТ Пумпи АД Скопје – 25 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 50 обични акции