Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 јули 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.07.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 7 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 508 обични акции
- Макстил АД Скопје - 100 обични акции