Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 21 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.04.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 19 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 26 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје – 300 обични акции