Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 20 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 642 обични акции