Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 20 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Дебарски Бањи АД Дебар – 31 обична акција
-Алкалоид АД Скопје – 183 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 101 обична акција
-Адинг АД Скопје – 1.240 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 20 обични акции