Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 20 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 100 обични акции
-Гранит АД Скопје – 758 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 28 обични акции