Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 32 обични акции 
-ТТК Банка АД Скопје – 5 обични акции 
-Реплек АД Скопје – 230 обични акции 
-Алкалоид АД Скопје – 200 обични акции