Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 02 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 268 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 115 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 37 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 121 приоритетни акции