Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 02 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонијатурист АД Скопје - 95 обични акции