Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје –586 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 4 приоритетни акции