Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ЗК Пелагонија АД Битола - 20 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 13 обични акции