Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 02 ноември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.11.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 616 обични акции
- Гранит АД Скопје - 352 обични акции