Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 02 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макстил АД Скопје – 438 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 60 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 188 обични акции
-Уготур АД Скопје – 21 обична акција 
-РЖ Економика АД Скопје – 19 обични акции
-РЖ Интер Трансшпед АД Скопје – 20 обични акции 
-РЖ Услуги АД Скопје – 161 обична акција 
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 8 обични акции