Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 02 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.12.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје - 1 приоритетна акција