Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.12.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 408 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 100 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје – 45 обични акции
- Стопанска Банка АД Битола – 419 обични акции