Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 19 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ТТК Банка АД Скопје – 2 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 55 обични акции
-Гранит АД Скопје – 331 обична акција
-Витаминка АД Прилеп – 20 обични акции