Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 19 октомври 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 117 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 97 обични акции