Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 18 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 26 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 500 обични акции