Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 18 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Реплек АД Скопје – 9 обични акции
-УНИ Банка АД Скопје – 50 обични акции
-Осигурување Македонија-ВИГ АД Скопје – 152 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 10 обични акции
-Гранит АД Скопје – 520 обични акции
-Македонски Телеком АД Скопје – 358 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 10 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 250 обични акции