НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 18 декември 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.12.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва - Макстил АД Скопје –420 обични акции - Гранит АД Скопје –137 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје -52 обични акции - Технометал-Вардар АД Скопје –25 обични акции - Прилепска Пиварница АД Прилеп –1 обични акции - Топлификација АД Скопје –52 обични акции - ЗК Пелагонија АД Битола –908 обични акции - Алкалоид АД Скопје –252 обични акции