Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 18 ноември 2021

 Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 30 обични акции