Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 18 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 4 обични акции
- АрцелорМиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 192 обични акции
- Окта АД Скопје – 35 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 10 обични акции
- Либерти АД Скопје – 320 обични акции.