Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 18 јануари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.01.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-МЗТ Пумпи АД Скопје – 13 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 683 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 100 обични акции