Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 17 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје – 17 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 6 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје – 15 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 16 обични акции.