Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 17 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 775 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 56 обични акции
- Витаминка АД Прилеп – 25 обични акции