Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 17 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје - 1000 обични акции
- Гранит АД Скопје - 920 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 174 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 29 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 23 обични акции