Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 17 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 125 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 2 обични акции