Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 17 ноември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 16.11.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово - 15 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 13 обични акции
- Вабтек МЗТ АД Скопје - 12 обични акции
- Скопски пазар АД Скопје - 100 приоритетни акции