Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 16 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 128 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 25 обични акции