Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 16 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 126 обични акции