Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 16 февруари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.02.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Адинг АД Скопје - 528 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 410 обични акции