Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 16 декември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 200 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 76 обични акции
- Гранит АД Скопје - 649 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 286 обични акции